صفحه اصلی > اخبار 
اخبار
برگزاری نشست مشترک مدیران ارشد شرکت‌های سایپادیزل و ISQI با محوریت ارتقای کیفیت محصولات و خدمات فروش و پس از فروش
برگزاری نشست مشترک مدیران ارشد شرکت‌های سایپادیزل و ISQI با محوریت ارتقای کیفیت محصولات و خدمات فروش و پس از فروش
نشست مشترک مدیرعامل و مدیران ارشد شرکت‌های سایپادیزل، خدمات فنی رنا و بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI) با هدف بررسی راهکارهای ارتقای کیفیت محصولات، توسعه همکاری‌های مشترک و هم‌افزایی در حوزه‌های کیفیت و خدمات فروش و پس از فروش برگزار شد.
 ١٤:١٤ - سه شنبه ٢٣ تير ١٤٠٥ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
با حضور سهامداران حقیقی و حقوقی؛
مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق‌العاده شرکت سایپادیزل برگزار شد
مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق‌العاده شرکت سایپادیزل، مربوط به سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، با حضور بیش از 52 درصد سهامداران حقیقی و حقوقی، روز دوشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ در سالن همایش صنعتگران این شرکت برگزار شد.
 ١٤:٣٧ - دوشنبه ٢٢ تير ١٤٠٥ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
بازدید رئیس هیأت عامل ایدرو از موکب‌ سایپا دیزل
تقدیر از خدمت‌رسانی گروه سایپا به عزاداران قائد شهید ایران اسلامی
رئیس هیأت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با حضور در موکب‌های سایپادیزل ، از روند خدمت‌رسانی این شرکت به شرکت‌کنندگان در مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب بازدید کرد.
 ١٤:٣٢ - يکشنبه ١٤ تير ١٤٠٥ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
پیام محمود سهیل نژاد، مدیرعامل شرکت سایپادیزل جهت دعوت به حضور حداکثری در حماسه بزرگ بدرقه رهبر شهید ایران
پیام محمود سهیل نژاد، مدیرعامل شرکت سایپادیزل جهت دعوت به حضور حداکثری در حماسه بزرگ بدرقه رهبر شهید ایران
متن پیام به شرح ذیل میباشد...
 ١٤:٠٦ - شنبه ١٣ تير ١٤٠٥ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
مدیرعامل بانک پارسیان: سایپا دیزل شرکتی قابل اتکا و رو به رشد است
مدیرعامل بانک پارسیان: سایپا دیزل شرکتی قابل اتکا و رو به رشد است
دکتر یحیی فروتن مدیرعامل بانک پارسیان به همراه جمعی از معاونان و اعضای هیئت‌ مدیره این بانک، با حضور در شرکت سایپا دیزل، ضمن بازدید از خطوط تولید و ظرفیت‌های این شرکت، در نشستی مشترک با مدیرعامل، معاونان و اعضای هیئت‌مدیره سایپا دیزل، راهکارهای توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه‌های بانکی، مالی، اعتباری و ارزی را بررسی کرد.
 ١٢:٤٥ - دوشنبه ٨ تير ١٤٠٥ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>